Vuokraa kameraasi ammattilaisen linssi!

Onko sinulle valokuvauskeikka tulossa, mutta oikeanlainen Canon-objektiivi puuttuu? Oman työni ohessa vuokraan kalustoani Mikkelin alueella edullisesti.

Alla näet listattuna saatavana olevat objektiivit ja vuokraushinnat.Canon EF 16-35mm f/4 L IS USM


Laajakulmazoom soveltuu hyvin maisema-, arkkitehtuuri ja yleiskuvaamiseen. IS -kuvanvakaajan ansiosta objektiivi soveltuu heikossa valossa kuvaamiseen ja toimii hyvin myös sisätiloissa.

35€ / 1 vrk

55€ / 3 vrk

Korvaussumma max 1100€


Canon TS-E 17mm f/4 L


Kääntöjärjestelmän ansiosta kallistus- ja siirtosuuntaa voidaan vaihtaa toisistaan riippumatta. Perspektiivin ja syväterävyyden voi säätää erikseen. Soveltuu erinomaisesti mm. kiinteistö- ja arkkitehtuurikuvaukseen. Linssi on manuaalitarkenteinen ja toimii parhaiten jalustan kanssa.

60€ / 1 vrk

100€ / 3vrk

Korvaussumma max 2500€Canon EF 70-200mm f/4 IS USM


Sääsuojattu telezoom, jossa on neljän askeleen IS-kuvanvakaaja, L -sarjan laadukkaat linssielementit sekä nopea ja lähes äänetön USM -tarkennusmoottori. Soveltuu erinomaisesti mm. urheilutapahtumien, keikkojen ja lemmikkien kuvaamiseen ulkona ja suurissa sisätiloissa.

35€ / 1 vrk

55€ / 3 vrk

Korvaussumma max 1200€Huom!

  • Hintoihin lisätään 24% arvonlisävero.
  • Objektiivin mukana tulee linssisuojus, takatulppa, vastavalosuoja ja kantopussi.
  • Objektiivin luovutusta varten tarvitset mukaasi henkilöllisyystodistuksen.
  • Jos objektiivi häviää, kastuu tai rikkoutuu tai lasiin tulee merkittävä naarmu, on vuokraaja velvollinen maksamaan objektiivin korjauskustannukset tai lunastamaan objektiivin itselleen.
  • Tarvittaessa löytyy vuokralle myös muuta kamerakalustoa, kuten salamavaloja, jalustoja ja akkuja Canon-runkoihin. Kerro tarpeesi lisätiedoissa, niin otan sinuun yhteyttä!
  • Nouto- ja palautuspaikka sovitaan tapauskohtaisesti. Liikun Mikkelin keskustan alueella lähes päivittäin.
Vuokraa linssi täyttämällä lomake!