Vuokraa kameraasi ammattilaisen linssi!

Onko sinulle valokuvauskeikka tulossa, mutta oikeanlainen Canon-objektiivi puuttuu? Oman työni ohessa vuokraan kalustoani Mikkelin alueella edullisesti.

Alla näet listattuna saatavana olevat objektiivit ja vuokraushinnat.Canon EF 16-35mm f/4 L IS USM


Laajakulmazoom soveltuu hyvin maisema-, arkkitehtuuri ja yleiskuvaamiseen. IS -kuvanvakaajan ansiosta objektiivi soveltuu heikossa valossa kuvaamiseen ja toimii hyvin myös sisätiloissa.

35€ / 1 vrk

55€ / 3 vrk

Korvaussumma max 1100€
Canon EF 70-200mm f/4 IS USM


Telezoom, jossa on neljän askeleen IS-kuvanvakaaja, L -sarjan laadukkaat linssielementit sekä nopea ja lähes äänetön USM -tarkennusmoottori. Soveltuu erinomaisesti mm. urheilutapahtumien, keikkojen ja lemmikkien kuvaamiseen.

35€ / 1 vrk

55€ / 3 vrk

Korvaussumma max 1200€
Canon EF 24-105mm F/4 IS USM


Moniin tarpeisiin taipuva yleiszoomi erittäin laajalla polttovälialueella. Erinomainen kaveri esim. reissuille tai tapahtumien kuvaamiseen, silloin kun mukaan mahtuu vain yksi objektiivi.

25€ / 1 vrk

40€ / 3 vrk

Korvaussumma max 600€Canon TS-E 17mm f/4 L


Kääntöjärjestelmän ansiosta kallistus- ja siirtosuuntaa voidaan vaihtaa toisistaan riippumatta. Perspektiivin ja syväterävyyden voi säätää erikseen. Soveltuu erinomaisesti mm. kiinteistö- ja arkkitehtuurikuvaukseen. Linssi on manuaalitarkenteinen ja toimii parhaiten jalustan kanssa.

60€ / 1 vrk

100€ / 3vrk

Korvaussumma max 2500€Sigma EX 50mm f/1.4 DG HSM


Valovoimainen normaali esim. potretteihin, tuotekuvaukseen sekä hämärässä kuvaamiseen. Todella miellyttävä bokeh!

20€ / 1vrk

35€ / 3vrk

Korvaussumma max 450€Huom!

  • Hintoihin lisätään 24% arvonlisävero.
  • Objektiivin mukana tulee linssisuojus, takatulppa, vastavalosuoja (ei TS-E 17mm) ja kantopussi.
  • Objektiivin luovutusta varten tarvitset mukaasi henkilöllisyystodistuksen.
  • Objektiivit ovat arvokkaita työkaluja ja vuokraaja vastaa siitä, että ne ovat palautettaessa samassa kunnossa kuin luovutushetkellä. Jos objektiivi häviää, kastuu tai rikkoutuu tai lasiin tulee merkittävä naarmu, on vuokraaja velvollinen maksamaan objektiivin korjauskustannukset tai pahimmassa tapauksessa hankkimaan tilalle uuden objektiivin. Tarkistathan siis vakuutuksesi, ennen kuin vuokraat kuvauskalustoa.
  • Tarvittaessa löytyy myös muuta kamerakalustoa, kuten salamavaloja, jalustoja ja akkuja Canon-runkoihin. Kerro tarpeesi lisätiedoissa, niin otan sinuun yhteyttä!
  • Nouto- ja palautuspaikka sovitaan tapauskohtaisesti. Liikun Mikkelin keskustan alueella lähes päivittäin.
Vuokraa linssi täyttämällä lomake!